Breaking news:

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

EveLine Juice & Bakery – pentru o stare de bine!

Dacă vrei să dai startul unui detox, te pregătești de Revelion sau pur și simplu dorești să renunți la câteva kilograme așezate obraznic pe unde nu trebuie, meniurile personalizate de la EveLine Juice & Bakery sunt soluția perfectă!

Te scapă de grija zilnică a pregătirii meselor și îți oferă alternative sănătoase și echilibrate caloric. Adio liste de cumpărături, aplicații de măsurat calorii și agitație în bucătărie, contra cronometru!

Având expertiza unui nutriționist, EveLine Juice & Bakery îți dă posibilitatea să îți alegi meniul care ți se potrivește: High carb – pentru achiziție de masă musculară, Low Carb – pentru slăbit armonios, Keto – cu mai puține calorii, pentru slăbit intens sau Fit – pentru vegani. Poți opta pentru trei mese și o gustare, la care se includ, la cerere, cafea, limonadă sau ceai (verde) sau doar pentru prânz și cină.

Oricare ar fi alegerea, meniul este livrat în fiecare dimineață acasă sau direct la serviciu. Bine de știut: se aplică reduceri pentru abonamente săptămânale sau lunare, achitate în avans și se livrează chiar și în zonele din afara Galațiului!

În plus, EveLine Juice & Bakery pregătește și un meniu de detoxifiere, care să ajute organismul să se deblocheze. Acesta conține șase smoothie-uri, care, consumate pe parcursul întregii zile, asigură nutrienții de care ai nevoie, ajută la detoxifiere, eliminarea retenției de apă din organism, curățarea tenului și, cel mai important, pierderea a trei, până la cinci kilograme din greutatea corporală.

Tratamentul de purificare a organismului se poate comanda pentru una, trei sau cinci zile, în funcție de rezultatele așteptate.

Nu sunt uitate salatele: la EveLine Juice & Bakery găsești poate cea mai interesantă gamă de salate echilibrate, colorate și aromate, care te ajută să îți menții o siluetă de invidiat: cu vită, cu pui, vegetariană, cu ton, Green been, cu somon sau grecească, salată de cartofi dulci copți în coajă și aromatizați sau Rocket Salad Cuș-Cuș.

Dacă nu reziști fără un dulce, trebuie să știi că la EveLine sunt și deserturi sănătoase: brioșe fit cu făină de orez și fără zahăr, prăjitură cu morcovi, însiropată cu fresh de portocale, Granola home made sau banana bread cu făină integrală, ba chiar și tort cu făină de migdale, sirop de arțar și unt de arahide, fără zahăr și fără făină!

Te-am convins? Te așteptăm pe Bulevardul George Coșbuc în colțul primului bloc M, pe pagina de facebook sau la telefon la 0774 604 722. EveLine Juice & Bakery – ca să fii fit de sărbători!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...

PetVet Medical – un nou cabinet veterinar în Galați

PetVet Medical, un nou cabinet veterinar înființat la Galați,...

Braila Mall – Destinație de distracție

Ești gata de distracție? Hai la Brăila Mall! Vara este...