Breaking news:

EveLine Juice & Bakery – pentru o stare de bine!

Dacă vrei să dai startul unui detox, te pregătești de Revelion sau pur și simplu dorești să renunți la câteva kilograme așezate obraznic pe unde nu trebuie, meniurile personalizate de la EveLine Juice & Bakery sunt soluția perfectă!

Te scapă de grija zilnică a pregătirii meselor și îți oferă alternative sănătoase și echilibrate caloric. Adio liste de cumpărături, aplicații de măsurat calorii și agitație în bucătărie, contra cronometru!

Având expertiza unui nutriționist, EveLine Juice & Bakery îți dă posibilitatea să îți alegi meniul care ți se potrivește: High carb – pentru achiziție de masă musculară, Low Carb – pentru slăbit armonios, Keto – cu mai puține calorii, pentru slăbit intens sau Fit – pentru vegani. Poți opta pentru trei mese și o gustare, la care se includ, la cerere, cafea, limonadă sau ceai (verde) sau doar pentru prânz și cină.

Oricare ar fi alegerea, meniul este livrat în fiecare dimineață acasă sau direct la serviciu. Bine de știut: se aplică reduceri pentru abonamente săptămânale sau lunare, achitate în avans și se livrează chiar și în zonele din afara Galațiului!

În plus, EveLine Juice & Bakery pregătește și un meniu de detoxifiere, care să ajute organismul să se deblocheze. Acesta conține șase smoothie-uri, care, consumate pe parcursul întregii zile, asigură nutrienții de care ai nevoie, ajută la detoxifiere, eliminarea retenției de apă din organism, curățarea tenului și, cel mai important, pierderea a trei, până la cinci kilograme din greutatea corporală.

Tratamentul de purificare a organismului se poate comanda pentru una, trei sau cinci zile, în funcție de rezultatele așteptate.

Nu sunt uitate salatele: la EveLine Juice & Bakery găsești poate cea mai interesantă gamă de salate echilibrate, colorate și aromate, care te ajută să îți menții o siluetă de invidiat: cu vită, cu pui, vegetariană, cu ton, Green been, cu somon sau grecească, salată de cartofi dulci copți în coajă și aromatizați sau Rocket Salad Cuș-Cuș.

Dacă nu reziști fără un dulce, trebuie să știi că la EveLine sunt și deserturi sănătoase: brioșe fit cu făină de orez și fără zahăr, prăjitură cu morcovi, însiropată cu fresh de portocale, Granola home made sau banana bread cu făină integrală, ba chiar și tort cu făină de migdale, sirop de arțar și unt de arahide, fără zahăr și fără făină!

Te-am convins? Te așteptăm pe Bulevardul George Coșbuc în colțul primului bloc M, pe pagina de facebook sau la telefon la 0774 604 722. EveLine Juice & Bakery – ca să fii fit de sărbători!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 2

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...