Tendințe în machiajul de toamnă 2022

  ai citit...?

  Dr. Andrei Ciocănaru – Povestea Dental merge mai departe!

  Cum crești renumele familiei și visul părinților tăi? Cum...

  Tendințe în machiajul de toamnă 2022

  Și în acest sezon, naturalețea și prospețimea tenului se...

  King’s Pub – o experiență gastronomică de neratat

  King’s Pub - Rescriem împreună istoria (pe strada Domnească)! Situat...

  - reclama -spot_img
  5
  (2)

  Și în acest sezon, naturalețea și prospețimea tenului se regăsesc în opțiunile de make-up ale artiștilor care se respectă.

  Machiajul natural, ce pune accent pe o piele sănătoasă, neîncărcată, ce respiră frumusețe este încă în trend. Așa că, dacă nu ați făcut-o până acum, e timpul să schimbați fondurile de ten grele, păstoase, cu unele lejere, iluminatoare, care pun pielea în evidență, iar rujurile mate cu balsamurile cremoase, cu texturi ușoare, prietenoase atunci când vine vorba de asortat.

  Un trend interesant în această toamna este legat de sprâncene: se poartă în continuare sprâncenele cu aspect laminat, pieptanate în sus, umplute din creion sau carioci. DAR, sprâncenele decolorate reprezintă o tendință care se perindă de câțiva ani pe podiumurile internaționale și, credem noi, va reveni în forță în această toamnă.

  Un “must have” de sezon

  Ochii conturați rămân și în acest sezon punctul fierbinte al machiajului. Linii grafice, eyelinere lungi, ochi de felină, sunt descrierea perfectă a trendurilor legate de machiajul ochilor. Codițele realizate în  creion, fard sau eyeliner, sau chiar din tehnica de aplicare a genelor false, simple sau puțin exagerate, sunt un “must have” de sezon, care se păstrează încă din anii ‘60 și  accentuează foarte mult ochii. De asemenea, elementele grafice de alungire a ochilor pot fi completate de strassuri, aplicații de pietre colorate, paiete, elemente grafice.

  Se folosesc cu succes toate nuanțele de albastru

  În ceea ce privește culoarea fardurilor, preferatele toamnei sunt marourile ciocolatii, caramel sau nuanțele cât mai aproape de culoarea pielii, dar, trend-setterii spun că vedeta acestor luni este …albastrul. Albastrul este în 2022 noul fucsia! Se folosesc cu succes toate nuanțele de albastru (în special albastru intens), pentru un look provocator, senin, ce amintește de cerul verii, de valurile înspumate ale mării, albastru închis, ce dă profunzime privirii.

  Nu în ultimul rând, la capitolul rujuri, cum sezonul rece este cel mai potrivit pentru purtarea nuanțelor închise, toamna 2022 nu face rabat de la regulă. Dacă nu optați pentru un luciu cât mai aproape de natural, puteți îndrăzni să vă faceți remarcate pictându-vă buzele cu nuanțe de maro, atât rece cât și cald, burgund, dar și mov, albastru sau chiar …negru.

  Nu uitați: e frumos tot ce vă pune în valoare și vă aduce bucurie! Să aveți o toamnă minunată, care să vă accentueze frumusețea!

  Foto cover:
  Foto & Edit: Oana Artem
  Make-up: Mihaela Alexandru/Lilliana Rolea
  Model: Anisoara Druta/Alexandra Druta
  Hairstyle: Grigoriu Alexandra

  Foto 1:
  Foto & Edit: Oana Artem
  Make-up: Mihaela Alexandru
  Model: Anisoara Druta
  Hairstyle: Grigoriu Alexandra

  Foto 2:
  Foto & Edit: Oana Artem
  Make-up: Lilliana Rolea
  Model: Alexandra Druta
  Hairstyle: Alicia: Grigoriu Alexandra

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  5 / 5. voturi: 2