Breaking news:

King’s Pub – o experiență gastronomică de neratat (P)

King’s Pub – Rescriem împreună istoria (pe strada Domnească)!

Situat în inima Galațiului, aproape de istoria orașului și Parcul Eminescu, pe strada Domnească la nr. 29, King’s Pub dorește, după cum îi zice și numele, să îți ofere un răsfăț regal de cum îi treci pragul.

Asta înseamnă că te îmbie cu preparate gustoase, făcute din ingrediente proaspete, plus cocktail-uri deosebite, un dulce divin (la alegere), servire profesională și muzică numai bună pentru a te bucura de viață…ca un rege!

Nu ne crezi pe cuvânt? Sună la 0747 787 532 și experimentează!

Rezultat al colaborării unor tineri inimoși, prieteni și parteneri cu experiență în domeniul HoReCa, King’s Pub aduce în orașul de la Dunăre o abordare diferită a ceea ce înseamnă serviciile.

Pentru că au văzut cum se poate pe alte meleaguri, cei care stau în spatele blazonului King’s Pub își doresc să ofere gălățenilor și brăilenilor o experiență deosebită, într-un spațiu intim și interesant în același timp.

Ce aduce nou King’s Pub?

Un meniu internațional cu multe surprize, în primul rând. Cu bucătăria King’s Pub călătorești în cele mai frumoase zone ale lumii! Aici, un bucătar cu experiență, specializat în fructe de mare, gătește pentru tine preparate delicioase, pe care le poți savura pe terasa spațioasă cu vedere la parc atât la micul dejun, cât și la prânz ori cină. Supe, gustări, paste, pizza, salate, burgeri sau preparate din pui, pește, porc și vită, toate sunt delicioase, proaspete și …gata să îți ofere o experiență de neuitat.

La King’s Pub găsești o gamă complexă de băuturi, la prețuri accesibile

În al doilea rând, cei de la King’s Pub promit că aici vei găsi probabil cea mai bună limonadă din oraș (și în varianta frozen) dar și multe sortimente de cocktailuri.

Aproape 30 de combinații cu alcool sau fără te îmbie să uiți de griji și să te răsfeți un pic, ca un rege, nu?! Exemplificăm cu PainKiller – o combinație super fresh cu dark rum, piure de cocos, suc de portocale, ananas și gheață fix cât trebuie. Dar ar trebui să încerci și Godfather, Millionaire, Perfect Lady, Pink Lady, El Presidente ori … Golden Bitcoin – o combinație cu pepene, ananas, grenadine, fructul pasiunii, suc de lime, dark rum și gheață.

În al treilea rând, la King’s Pub vei găsi întotdeauna muzică bună, grație colaborării cu un DJ, mai ales în weekenduri, când vor avea loc degustări de cocktailuri sau seri tematice. Și o servire profesională, ca la carte. Te-am convins?

Dă un like pe pagina de facebook, pe Insta și youtube la King’s Pub, verifică meniul pe https://kingspub.ro/ și vino să trăiești istoria în centrul orașului.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

4.3 / 5. voturi: 4

ai citit?

E.DE.PORC., o experiență reală a gustului

E ... de porc să nu știi ce experiențe...

GRILL STATION 17 – Când ți-e poftă de gustul de acasă

Când îți dorești să te bucuri de mâncare gustoasă,...

Supermodel Cut – noul trend al toamnei 2023!

Simți și tu tentația de a-ți reîmprospăta look-ul? Toamna...

CurățenieGalațiBrăila.ro – Pentru starea ta de bine!

Curățenia. Nu e, de fiecare dată, o activitate pe...

Olga Lucasius – un terapeut pentru trup și suflet

Are mâini puternice și căutătoare și cu ele face...