Tendințe în MAKEUP – Primăvară –Vară 2019

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  “NATURALEȚE” este cuvântul cheie ce stă la baza unui LOOK FRESH în această PRIMĂVARĂ/VARA

  Pentru noul sezon primăvară-vară 2019 marii designeri și specialiștii în makeup au pus accent foarte mult pe aspectul unui look natural, strălucitor și sexy.

  Machiajul din 2019 se adaptează și el la noile tendințe în modă, remarcându-se prin accente şi diversitate.

  MAKEUP NO MAKEUP este favoritul makeup – artiștilor în acest sezon

  Lasă-ţi tenul să respire și trăsăturile să strălucească. Folosește un fond de ten cu acoperire mică sau medie și un finish natural, puțin corector pentru iluminare și un fard subtil de obraz.

  Tonurile neutre de bej-maro sau roz-pal în machiajul ochilor și al pomeților se completează foarte bine cu buze în nuanțe nude, roze, corai sau chiar celebrul roșu – Ferrari.

  CAT EYE MAKEUP

  Linia de tuș este marca unui machiaj elegant, clasic și foarte feminin. În acest sezon este adoptată linia de tuș intensă, mai îndrăzneață, în diferite forme și grosimi.

  SMOKEY EYES nu lipsește nici în acest sezon din tendințe, dar este mai subtil! Realizat cu nuanțe de maro deschis, intens sau metalic, machiajul smokey s-a regăsit în multe prezentări de modă, dar și pe covorul roșu.

  PLEOAPE COLORATE

  În contrast cu naturalețea aleasă preponderent de make-up artiști, tușele intense de culoare au ieșit cu ușurință în evidență. Iar dacă ești adepta culorii poți opta pentru culori precum turcoaz, ocru cald, fucsia, albastru deschis, verde neon.

  BUZELE

  Buzele cu aspect Glossy sunt un MUST HAVE pentru noul sezon. Culorile vedetă sunt atât cele naturale precum bej-roze, piersica, dar și cele intense și foarte pigmentate precum corai, fucsia sau roșu – Ferrari.

  POMEȚII

  Vor fi conturați în mod natural în nuanțe diafane de piersică sau roz-pal. Conturarea feței în contraste mari nu mai este în vogă, iar iluminarea tenului va fi una subtilă cu un aspect mai natural.

  SPRÂNCENE & GENE

  Indiferent de machiajul ales, sprâncenele trebuie să fie evidențiate, mai groase, însă cu un aspect foarte natural, iar genele trebuie să aibă un aspect îngrijit cât mai natural indiferent că ești purtătoare de extensii de gene fir cu fir sau nu.

  Un machiaj ales cu atenție în funcție de stilul tău personal, dar și de ocazie îți va pune în evidență frumusețea și te va scoate cu siguranță din anonimat.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img