mai multe

  TERRA CLINIQUE – Medicina estetică și promisiunea tinereții

  din aceeași categorie

  RECLAMA

  La TERRA CLINIQUE ai soluții simple și rapide pentru un look fresh

  Tratamente lifting, anti-aging, anti-rid și creșterea fermității pielii cu tehnologie de ultimă generație, tratamente neinvazive, bazate pe stimularea capacității de regenerare naturală a corpului, fără timp de recuperare sau efecte adverse nedorite. În perioada sărbătorilor de iarnă, pe parcursul întregii luni Decembrie, Terra Clinique oferă reduceri de până la 40% la toate tratamentele cosmetice.

  Printre tratamentele oferite: terapia PRP – Vampire Facelift, tratamentul ridurilor , peeling-chimic, tratament toxina botulinică, micro dermabraziune, tratament acid hyaluronic, mezoterapie.

  Noua şi solicitata terapie de înfrumusețare – PLASMA ÎMBOGĂȚITĂ CU TROMBOCITE (TERAPIA PRP), de asemenea, cunoscută sub numele de “Vampire Facelift” sau “Terapia Dracula, este disponibilă pe parcursul lunii Decembrie, în cadrul campaniei de reduceri de sărbători.

  TERAPIA PRP funcționează pe baza faptului că propriile puteri naturale de vindecare a organismului pot încetini și chiar inversa procesul de îmbătrânire, fiind un sistem revoluționar de vindecare, care plasează factorii de creștere în locația exactă în care ne-o dorim în piele, pentru a se repara și pentru a se reface.

  Dr.Luca Andreea
  Sp.Universitar de Urgenţă “Sf.Spiridon” Iaşi
  Sp.Judeţean de Urgenţă “Sf.Apostol Andrei” Galați
  Sp.de Copii “Sf.Ioan” Galați
  Sp. Arcadia Iași
  Stagiu de Chirurgie Plastică Oncologică – Institutul Regional de Oncologie Iaşi

  Share

  RECLAMA