La TERRA CLINIQUE ai soluții simple și rapide pentru un look fresh

Tratamente lifting, anti-aging, anti-rid și creșterea fermității pielii cu tehnologie de ultimă generație, tratamente neinvazive, bazate pe stimularea capacității de regenerare naturală a corpului, fără timp de recuperare sau efecte adverse nedorite. În perioada sărbătorilor de iarnă, pe parcursul întregii luni Decembrie, Terra Clinique oferă reduceri de până la 40% la toate tratamentele cosmetice.

Printre tratamentele oferite: terapia PRP – Vampire Facelift, tratamentul ridurilor , peeling-chimic, tratament toxina botulinică, micro dermabraziune, tratament acid hyaluronic, mezoterapie.

Noua şi solicitata terapie de înfrumusețare – PLASMA ÎMBOGĂȚITĂ CU TROMBOCITE (TERAPIA PRP), de asemenea, cunoscută sub numele de “Vampire Facelift” sau “Terapia Dracula, este disponibilă pe parcursul lunii Decembrie, în cadrul campaniei de reduceri de sărbători.

TERAPIA PRP funcționează pe baza faptului că propriile puteri naturale de vindecare a organismului pot încetini și chiar inversa procesul de îmbătrânire, fiind un sistem revoluționar de vindecare, care plasează factorii de creștere în locația exactă în care ne-o dorim în piele, pentru a se repara și pentru a se reface.

Dr.Luca Andreea
Sp.Universitar de Urgenţă “Sf.Spiridon” Iaşi
Sp.Judeţean de Urgenţă “Sf.Apostol Andrei” Galați
Sp.de Copii “Sf.Ioan” Galați
Sp. Arcadia Iași
Stagiu de Chirurgie Plastică Oncologică – Institutul Regional de Oncologie Iaşi

RECLAMA