Breaking news:

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri fredonate la unison și distracție sub cerul liber, la evenimente ce promit a fi cu adevărat memorabile! Shopping City Galați te invită #peterasă, la o serie de concerte cu artiști îndrăgiți, petreceri tematice alături de DJ, seri dedicate astronomiei, stand-up comedy și, evident, multă muzică live… Pregătește-te de SUMMER BY YOUR OWN RULES, pentru că totul va fi la înălțime!

Încă de la început te așteaptă un super show cu Nicole Cherry, vocea pe care o auzi în fiecare zi la radio. „Paharul sus” spune și ea, așa că nu rămâne decât să-ți iei prietenii și să cânți hiturile verii, pe 21 iunie, alături de artistă. Petrecerile continuă, alături de DJ Liviu Stoica, de data aceasta cu o seară de muzică retro pe 28 iunie și o seară plină de beat-uri energizante, pentru că e „Electronic Thematic Party”, pe 5 iulie. Nu rata nici „New Age Thematic Party”, de pe 8 august, pentru că se vrea a fi la fel de specială!

Te așteaptă un weekend plin de adrenalină cu AstroShow: spectacole uimitoare observate și studiate prin telescoape profesionale, corpuri astrale, asteroizi și multă descoperire, pe 12-13 iulie. „Să Fii Tu” îți sună cunoscut îndemnul, nu? Mira, artista cunoscută pentru vocea puternică și prestațiile scenice memorabile, va fi și în această vară la Galați, deci seara de 18 iulie merită notată în calendar!

Pregătește-te pentru spectacole de umor inteligent și povești amuzante care te vor face să râzi cu poftă, pentru că vara asta, la Shopping City Galați, avem stand-up comedy: Sorin Pârcălab (pe 25 iulie), Doru Octavian Dumitru (pe 29 august). Și pentru că se pregătesc evenimente pentru toate gusturile, rock-ul alternativ românesc se întâlnește cu energia verii într-un concert semnat de The Mono Jacks, pe 2 august.

Holly Molly, artista fenomen, excentrică și autentică, care face senzație cu tot mai multe piese, va fi și ea #peterasa mall-ului, pe 23 august, cu un adevărat manifest al iubirii. Și vara nu se termină până nu e party cu Partydul Kiss FM, cocktailuri reci, muzică bună și distracție, pentru că e musai să petreci vara, așa cum ai și început-o, la înălțime!

Hai #peterasă vara asta, la SUMMER BY YOUR OWN RULES pentru emoții frumoase!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 245

ai citit?

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...