Breaking news:

1 iunie la Brăila Mall: tărâm de poveste

Anul acesta, distracţia este dublă: de 1 si 2 iunie, Brăila Mall se transformă într-un tărâm magic, într-o fascinantă lume a poveştilor şi dulciurilor. Începând cu ora 14.00 și până la 20.00, Brăila Mall promite multă distracție, surprize, ateliere de creație, jocuri interactive și decoruri de poveste.

Un tărâm dulce al imaginației

Decorurile inspirate din lumea dulciurilor, vor transforma Brăila Mall într-o adevărată aventură dedicată celor mici. Veți putea explora căsuța de turtă dulce desprinsă din poveștile copilăriei, unde fiecare detaliu este conceput special pentru a te putea teleporta în lumea basmelor!

Pentru a aduce și mai multă magie zilei de 1 iunie, se vor organiza o serie de ateliere creative, unde imaginația celor mici va prelua controlul. Sub îndrumarea unor animatori experimentați, micuții vor putea participa la diferite activități captivante, inspirate de tematica zilei.

Distracție garantată

Atmosfera colorată, creată nu doar pentru cei mici, dar și jocurile interactive vor da tonul distracției la maximum. Și cum altfel poți intra în lumea lor, dacă nu prin joc, inocență și mult zâmbet? Deghizați în personaje fermecătoare, animatorii vor fi prezenți, astfel încât fiecare copil să se simtă special și să se distreze pe cinste!

Amintiri și multe fotografii!

Și cum fiecare eveniment merită a fi imortalizat, cabina foto nu va lipsi, nici de data aceasta. Decorată în stilul Candy Land, cu fundaluri pline de culoare și accesorii amuzante, va ajuta să faceți poza de familie, pentru a crea amintiri memorabile, într-o zi specială ca aceasta.

Distracția este gratuită! Brăila Mall își așteaptă cu nerăbdare vizitatorii, pentru a celebra Ziua Copilului, care merită a fi dulce, la propriu. Lasă-te purtat de dulceața amintirilor și trăiește această zi alături de copii!

P

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

5 / 5. voturi: 1

ai citit?

Vara asta la înălțime! SUMMER BY YOUR OWN RULES #peterasa Shopping City Galați

Vara asta se lasă cu amintiri, mult zâmbet, versuri...

MANGOLIV – healthy station! Angajament zilnic pentru starea ta de bine

Cum ar fi să mergi într-un loc de dragul...

Un nou răsfăț pentru tine – magazinul de bijuterii Teratai

Ție cum îți place să te porți prin lume...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...