O cofetărie, un restaurant, o cafenea sau poate un service auto…idei care se pot transforma într-un business de succes, doar cu puţin ajutor.

Dacă ai o afacere mică sau eşti la început de drum ca antreprenor şi nu ai găsit încă o soluţie de finanţare în sistemul de banking clasic, poţi aplica pentru un credit de la BT Mic, după minimum 3 luni de activitate.

Ce înseamnă asta mai exact?

Poţi lua un împrumut pentru orice are nevoie o afacere: ingrediente şi materii prime, echipamente, plăţi/cheltuieli diverse, plată furnizori, maşini, spaţii, terenuri etc.

Principalele avantaje ale acestui credit sunt:

– se dau credite şi firmelor nou-înfiinţate (start-up-uri), cu condiţia să aibă o activitate de minimum 3 luni
– nu ai nevoie de avans
– nu este nevoie in primul rand de garanţii materiale, precum ipotecă pe casă, ci garanţii personale, printr-un contract de fideiusiune
– perioada de rambursare a creditelor este de maxim 7 ani pentru cele destinate investiţiilor şi cel mult 5 ani pentru finanţările cu destinaţie combinată (capital de lucru şi investiţii).

BT MIC oferă finanţări pentru antreprenorii cu o cifră de afaceri anuală de până la 1 milion de lei, indiferent de domeniul lor de activitate sau forma de organizare: societate comercială, persoană fizică autorizată, întreprindere individuală, liber profesionist etc. Poate fi…chiar si un escape room.

BT Mic ofera finantari si agricultorilor asa ne adresam tuturor categorilor de agricultori (producatori agricoli individuali, II-uri, IF-uri, PFA-uri, Societati comerciale, Societati agricole si alte grupuri de producatori agricoli).

Poţi solicita şi tu un credit pentru mica ta afacere, aplicând direct pe site-ul www.btmic.ro.

În Galaţi, te aşteptăm pe str. Brailei, nr. 192, Bl. A8, parter, vizavi de Spitalul Judetean, pe mail: veronica.popa@btmic.ro, telefon 0744.339.379 – persoana de contact – Veronica Popa, să povestim mai multe despre cum îţi putem fi de ajutor.