Frumoasele lecturi de vară pe care le găsești la Librăria Humanitas!

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Vino să descoperi noul spațiu dedicat lecturii, promoțiile surprinzătoare și gama de produse noi și numai special expuse pentru cei vor să se bucure de vacanță și veselia verii.
  În plus, toate titlurile editurii Humanitas Fiction vor fi în promoția ALEGI 3, PLĂTEȘTI DOAR 2, pe tot parcursul lunii august.

  Dintre cele mai căutate romane ale momentului amintim: Ghepardul, autor Giuseppe Tomasi di Lampedusa, Aviatorul – scrisă de autorul celebrului roman Laur, Evgheni Vodolazkin, Vanessa și sora ei – unul dintre cele mai bune titluri apărute în 2015, scris de Priya Parmar, un roman despre relația dintre Virgina woolf și sora ei, ultimul titlu tradus al câștigătorul Premiului Nobel în 2012, Mo Yan – Femeia cu buchetul de flori, o colecție de povestiri care îmbină perfect folclorul, istoria, frumusețea incredibilă și contemporaneitatea.

  Tot în luna august, cei care vor să descopere relaxarea prin intermediul activităților jucăușe și practice, pot profita de reducerea de 20% la toate titlurile apărute la Editura Casa, editură care acoperă o arie foarte largă de activități pentru toate vârstele și hobby-urile: fotografie, grădinărit, cărți de tricotat și croșetat, sfaturile utile pentru casă și sănătate, turism, artă și cultură.

  Iar pentru cei care vor să afle mai multe despre una dintre cele mai delicate afecțiuni psihice, toate titlurile Editurii Frontiera sunt și ele reduse cu 20% în luna august, astfel încât cele mai căutate titluri despre autism să fie la îndemâna tuturor.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img