mai multe

  Descoperă noua terasă Teatris, pentru orice anotimp al anului

  din aceeași categorie

  RECLAMA

  Ai nevoie de un spațiu nou, creat special pentru momentele tale unice de relaxare și de evadare din cotidian? Descoperă noua terasă acoperită TEATRIS, locul unde buna dispoziție se îmbină cu atmosfera distinsă, pentru a crea cadrul perfect al celor mai reuşite ieşiri cu prietenii.

  Cu un nou design modern, dotări performante și un spațiu primitor, terasa Teatris este complet acoperită, pentru ca timpul tău liber să fie petrecut în condiții plăcute și agreabile.

  Locația outdoor și exclusivistă este dotată cu parapeţi speciali care te vor proteja în orice anotimp de vânt sau alte condiţii atmosferice nefaste. De asemenea, noua terasă TEATRIS beneficiază și de încălzitoare pentru un confort maxim, chiar dacă vremea de afară este este bună sau rea.

  Deși este acoperită, în perioadele mai călduroase terasa Teatris dispune și de o zonă neacoperită, unde te poţi delecta cu spaţiul verde amenajat special pentru a te bucura mereu de natură.

  Vino și tu la Teatris, lângă parc Eminescu, și pune mereu în balanță alergătura din zilele aglomerate și pline de stres cu momentele de relaxare și speciale de recreere la noua terasă concepută pentru tine.

  La Teatris ambientul de top este la el acasă!

  Foto: arhivă personală Teatris Restaurant

  Share

  RECLAMA