1.1 C
Galați
vineri 16 aprilie 2021

Școala îngrijitoarelor – o șansă importantă de dezvoltare personală și profesională

Ai între 18 și 63 de ani și cauți un loc de muncă decent și sigur? Ești empatic, hotărât, dornic să înveți lucruri noi...
More

  Experții Natur House te învață care sunt beneficiile mersului pe jos

  Ați observat vreodată cât de bine şi de energizați vă simţiți atunci când vă plimbați pe jos pe o distanţă mare, deşi inițial trebuie să trageți de voi ca să ieşiți din casă? V-ați gândit de ce sunt atât de plăcute plimbările relaxante în natură? De-a lungul timpului, știinţa ne-a dovedit că mersul pe distanţe lungi în natură reprezentă un imbold perfect atât pentru minte cât şi pentru corp.

  Mersul pe jos este cu siguranță o metodă eficientă şi la îndemână pentru păstrarea sănătăţii fizice şi psihice.

  Specialiștii Natur House te îndeamnă să faci mișcare plimbându-te pe jos, deoarece s-a demonstrat că mersul zilnic, pe o distanţă de câţiva kilometri, are rolul de a preveni afecţiunile aparatului cardiovascular sau bolile sistemului imunitar. Mersul pe jos crește ratele de supraviețuire în cancer de sân și de prostată cu 50%. De asemenea, sunt numeroase motive pentru care mersul pe jos îmbunătăţeşte sănătatea.

  Potrivit unui studiu al Universităţii din Texas, 30 de minute de mers zilnic pe jos stimulează buna-dispoziţie şi relaxarea psihică prin endorfinele secretate în timpul mersului, împreună cu alţi factori fiziologici, îmbunătăţind vizibil starea de spirit a persoanelor cu tulburări depresive majore.

  Este important de știut că 30 de minute de mers pe jos zilnic scade colesterolul și riscul de boli de inimă cu 50% . Astfel, este stimulată activitatea cardiacă care reprezintă un antrenament de care inima fiecăruia are nevoie pentru a funcţiona la parametrii optimi.

  Persoanele supraponderale care renunță la comoditatea automobilului sau la lenevitul în fața televizorului pot slăbi natural, fără a mai trece prin tortură unei diete. 20 de minute/zi ajută la arderea a 3 kg de grăsime corporală pe an, mersul pe jos stimulând oxigenarea ţesuturilor prin creşterea arderilor şi intensificarea respiraţiei.

  Pentru diabetici, este important să facă mișcare în aer liber, deoarece 30 de minute de mers pe jos/zi, 4 zile/săptămână, scade riscul de diabet cu 60%.

  Prin mersul pe jos, coagularea sângelui va fi încetinită, menţinându-se fluiditatea acestuia şi protejându-se de afecţiuni trombotice sau infarct.

  Așadar, mersul pe jos, timp de cel puțin o jumătate de oră este alegerea potrivită, dacă vreți să rămâneți mereu sănătoși. De reținut că principalele punctele de acupunctură se află în talpa piciorului.

  Experții în nutriție de la Natur House, alături de tine

  Pentru ca tu să devii mulțumit în totalitate de tine, apelează fără ezitare la specialiștii de la Natur House.

  Natur House este lider mondial în nutriție și dietetică, cu peste 2000 de centre prezente în 40 de tări.

  Dacă ești interesat, centrul Natur House îți oferă consiliere din partea unui specialist în nutriție, care în funcție de obiceiurile alimentare, de stilul de viață, de afecțiunile fiecăruia îți va recomanda o dietă de reeducare alimentară și produse exclusive marca Natur House.

  - reclama -

  La Little Bunny, e rost de dichis jucăuș și în siguranță cu produsele Hygienium Kids

  Desigur că cei mici au nevoie de distracție și voie bună chiar și la salonul de înfrumusețare, așa că e de la sine înțeles...

  Cum te poți îmbolnăvi din cauza stresului

  Este dovedit faptul că stresul poate să genereze probleme serioase de sănătate. Stresul ne afectează pe toți, iar acest lucru poate fi observat ușor....

  Medicul Specialist Mihaela Braga îți împărtășește secretele unei igiene intime corecte

  Sănătatea se măsoară în grija pe care ți-o acorzi în mod constant, zi de zi, în consecvența obiceiurilor pe care le practici, frecvența vizitelor...
  - reclama -