Breaking news:

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

Frumusețe de la Epsilon cu mezoterapie

Tratamentul-minune care ne aduce aminte de albine

Știți câte trucuri pentru frumusețe avem de la albine? Mezoterapia (terapia prin micro-ace) pare să fi împrumutat tot de la ele o metodă minim invazivă, de mare folos în regenerarea celulară.

Nou intrat în oferta Centrului Epsilon, sistemul automatic avansat de micro-ace se folosește atât facial, cât și corporal, în special pentru inducția intensivă de colagen. După evaluarea gratuită de care beneficiați inițial la Epsilon, veți afla dacă mezoterapia vă poate ajuta în rejuvenarea pielii, în reducerea vergeturilor și a cicatricilor ori în problemele cu scalpul.

Cosmeticienele vă vor recomanda acest tratament mai ales dacă zona respectivă e ceva mai dură, mai grunjoasă. Cu alte cuvinte, dacă e vorba de o zonă în profunzimea căreia lumină pulsată – SHR E-light (un tratament foarte utilizat pe pielea sensibilă) nu ar ajunge.

Dacă vă întrebați cum funcționează mezoterapia, iată: cu ajutorul micro-acelor se creează mini-canale unde, instantaneu, pentru autovindecare, se activează diviziuni ale celulelor. Mini-perforațiile de la nivelul pielii susțin și ele absorbția componentelor active din serurile cosmetice aplicate concomitent.

Astfel se stimulează producerea prețiosului colagen, iar beneficiile sunt nenumărate: revitalizarea tenului, stimularea creștereii părului scalpului, reducerea liniilor fine, anti-aging, anti-rid, minimizarea porilor, tratarea petelor, a cicatricilor acneice, reducerea (70 – 90%) a cicatricilor mici, dar și a celor adânci, post-operatorii, tratarea vergeturilor.
Efectele sunt vizibile în timp, întrucât regenerarea completă durează între 4-8 săptămâni, în funcție de problema de tratat. Cometicienele Epsilon vă vor fi alături, cu sfaturi și răspunsuri la întrebări, pe tot parcursul terapiei!

Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Experimentează crioterapia cu Criocamera Geoway G900

Nu o singură dată am auzit că o minte...

Arome de iarnă – Noutăţile sezonului rece vin de la Brăila Mall

Știi cum fiecare amintire și experiență poartă cu sine...

Sclipiri de sărbătoare de la Teilor din Brăila Mall

Garnisite cu emoție, bucurie și entuziasm, momentele preferate ale...

De la pasiune, la propria afacere în domeniul beauty – povestea Geaninei Voicu

Determinare, pasiune și multă muncă – sunt ingredientele cu...

Nou în oraș – Starbucks Brăila Mall!

Finalul anului vine cu veşti bune de la Brăila...

Avem un Teatru pe țeavă la Galați. Cum procedăm?

Un actor își petrece întreaga viață pe scenă. Că...