Breaking news:

Frumusețe de la Epsilon cu mezoterapie

Tratamentul-minune care ne aduce aminte de albine

Știți câte trucuri pentru frumusețe avem de la albine? Mezoterapia (terapia prin micro-ace) pare să fi împrumutat tot de la ele o metodă minim invazivă, de mare folos în regenerarea celulară.

Nou intrat în oferta Centrului Epsilon, sistemul automatic avansat de micro-ace se folosește atât facial, cât și corporal, în special pentru inducția intensivă de colagen. După evaluarea gratuită de care beneficiați inițial la Epsilon, veți afla dacă mezoterapia vă poate ajuta în rejuvenarea pielii, în reducerea vergeturilor și a cicatricilor ori în problemele cu scalpul.

Cosmeticienele vă vor recomanda acest tratament mai ales dacă zona respectivă e ceva mai dură, mai grunjoasă. Cu alte cuvinte, dacă e vorba de o zonă în profunzimea căreia lumină pulsată – SHR E-light (un tratament foarte utilizat pe pielea sensibilă) nu ar ajunge.

Dacă vă întrebați cum funcționează mezoterapia, iată: cu ajutorul micro-acelor se creează mini-canale unde, instantaneu, pentru autovindecare, se activează diviziuni ale celulelor. Mini-perforațiile de la nivelul pielii susțin și ele absorbția componentelor active din serurile cosmetice aplicate concomitent.

Astfel se stimulează producerea prețiosului colagen, iar beneficiile sunt nenumărate: revitalizarea tenului, stimularea creștereii părului scalpului, reducerea liniilor fine, anti-aging, anti-rid, minimizarea porilor, tratarea petelor, a cicatricilor acneice, reducerea (70 – 90%) a cicatricilor mici, dar și a celor adânci, post-operatorii, tratarea vergeturilor.
Efectele sunt vizibile în timp, întrucât regenerarea completă durează între 4-8 săptămâni, în funcție de problema de tratat. Cometicienele Epsilon vă vor fi alături, cu sfaturi și răspunsuri la întrebări, pe tot parcursul terapiei!

Foto: Bogdan Palenciuc

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă...

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele...

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului...

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire...

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă...