Frumusețe de la Epsilon cu mezoterapie

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Tratamentul-minune care ne aduce aminte de albine

  Știți câte trucuri pentru frumusețe avem de la albine? Mezoterapia (terapia prin micro-ace) pare să fi împrumutat tot de la ele o metodă minim invazivă, de mare folos în regenerarea celulară.

  Nou intrat în oferta Centrului Epsilon, sistemul automatic avansat de micro-ace se folosește atât facial, cât și corporal, în special pentru inducția intensivă de colagen. După evaluarea gratuită de care beneficiați inițial la Epsilon, veți afla dacă mezoterapia vă poate ajuta în rejuvenarea pielii, în reducerea vergeturilor și a cicatricilor ori în problemele cu scalpul.

  Cosmeticienele vă vor recomanda acest tratament mai ales dacă zona respectivă e ceva mai dură, mai grunjoasă. Cu alte cuvinte, dacă e vorba de o zonă în profunzimea căreia lumină pulsată – SHR E-light (un tratament foarte utilizat pe pielea sensibilă) nu ar ajunge.

  Dacă vă întrebați cum funcționează mezoterapia, iată: cu ajutorul micro-acelor se creează mini-canale unde, instantaneu, pentru autovindecare, se activează diviziuni ale celulelor. Mini-perforațiile de la nivelul pielii susțin și ele absorbția componentelor active din serurile cosmetice aplicate concomitent.

  Astfel se stimulează producerea prețiosului colagen, iar beneficiile sunt nenumărate: revitalizarea tenului, stimularea creștereii părului scalpului, reducerea liniilor fine, anti-aging, anti-rid, minimizarea porilor, tratarea petelor, a cicatricilor acneice, reducerea (70 – 90%) a cicatricilor mici, dar și a celor adânci, post-operatorii, tratarea vergeturilor.
  Efectele sunt vizibile în timp, întrucât regenerarea completă durează între 4-8 săptămâni, în funcție de problema de tratat. Cometicienele Epsilon vă vor fi alături, cu sfaturi și răspunsuri la întrebări, pe tot parcursul terapiei!

  Foto: Bogdan Palenciuc

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0

  - reclama -spot_img