Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Nevoiți să #stațiîncasă ?

Știm, deja ați făcut poate pentru a patra oară curățenie prin casă în ultimele zile și vă gândiți deja cu ce anume vă mai puteți consuma timpul disponibil fără a fi nevoiți să învățați japoneza. Tocmai din acest motiv, vă dăm câteva idei de a petrece la propriu timpul liber alături de cei dragi jucându-vă împreună de pe telefoane sau tablete. În cele ce urmează, aveți câteva idei captivante pentru jocuri în două sau mai multe persoane.

Badland

Este un joc oarecum clasic. Este de altfel printre puținele jocuri cu suport multiplayer și poate fi configurat să fie folosit de până la patru persoane pe același terminal. Are o grafică amuzantă, un editor de niveluri, poate fi utilizat și cu un controller, salvează sesiunile de joc în cloud și funcționează și pe televizoare smart cu sistem de operare Android.

BombSquad

Un alt joc interesant care suporta multiplayer, genul de joc de petrecere cu o mulțime de explozii. Jocul permite până la opt participanți odată. Fiecare jucător va căuta să-și arunce în aer oponenții pentru a câștiga jocul. Ca și precedentul joc, și acesta permite controllere și are suport pentru televizoarele smart pe platforma Android. Bonus: se poate descărca o aplicație care transforma telefonul sau tableta în controller pentru a se putea rula jocul pe televizoarele cu sistem de operare Android.

Chess by AI Factory Limited

Un joc de șah nu mai necesită nicio explicație suplimentară. Jocul se poate juca în doi pe același terminal (ideală ar fi o tabletă) sau se poate juca și online, fiecare de pe terminalul său. Exista opțiunea de a juca și cu alte persoane necunoscute din rețea.

Crossy Road

Este un joc foarte popular bazat pe ideea „de ce a traversat puiul strada”. Trebuie să conduci puiul printre obstacole, prin trafic și printre alte pericole. Jocul permite utilizarea unui controller, are suport pentru televizoare smart pe platforma Android și fiecare jucător necesită un terminal propriu. Avantajul principal este că poate fi jucat doar în rețeaua WiFi locala în caz ca nu mai aveți conexiune la internet.

Dual!

Acest joc aduce cumva cu clasicul Pong. Fiecare jucător, de pe terminalul lui, pasează mingea celuilalt. Poate fi jucat și prin conexiune bluetooth în afară de opțiunea de conectare prin WiFi. Iar dacă partenerul de joc nu are chef să mai joace, exista și varianta de a juca împotriva modulului de inteligență artificială implementat în joc.

Sea Battle 2

Cine nu a jucat în timpul unor ore plictisitoare la scoală sau la liceu, vaporașe? Acest joc este versiunea electronică a celebrului joc cu care mai toți ne omoram timpul. Ai la dispoziție mai multe variante de joc, poți juca și prin conexiune bluetooth dacă nu te interesează conexiunea WiFi, single player sau cu mai multi oponenți. Ai la dispoziție și un sistem de chat în timpul jocului dacă preferi să formezi alianțe sau vrei alte opțiuni de joc.

Tsuro

Este un joc de tip board game cu suport de multiplayer local. Fiecare jucător trebuie să-și creeze o cărare pe tabla de joc și câștigă cel cu cărarea cea mai lunga și cu punctajul cel mai mare. Pot juca local sau online/offline pana la opt jucători. Se poate juca fiecare de pe terminalul său sau se pot juca toți pe aceeași tabletă. Conexiunile suportate de joc sunt WiFi, bluetooth sau dacă se optează pentru jocul pe aceeași tabletă, nici nu mai este necesară o altă variantă de conexiune.

Worms 3

Am lăsat la final acest joc, unul dintre jocurile mele favorite din trecut, pentru că este extrem de amuzant și pentru că implică și ceva strategie de joc. Ai la dispoziție o armată de viermișori, puși cu toții pe distrugerea oponenților. Aveți la dispoziție numeroase campanii și scenarii de luptă, moduri de joc single și multiplayer, puteți juca unul împotriva celuilalt chiar și pe același dispozitiv fără a fi necesară o conexiune WiFi sau bluetooth.

Ți-a plăcut acest articol?

votează!

0 / 5. voturi: 0

ai citit?

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Universul inedit al bijuteriilor Teratai, disponibil până acum doar...

O nouă aventură la Brăila Mall: CĂLĂTORIE ÎN MULTIVERS!

Dacă ești pasionat de inovațiile în tehnologie sau pur...

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru...