Promoțiile lunii APRILIE în Librăria Humanitas Galați

  ai citit...?

  Expoziție de fotografie, de Ziua Internațională a Dunării, la Brăila Mall

  Astăzi, 29 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Dunării. Sărbătoarea...

  Noodles de Nota 10 de la renumitul CHOPSTIX, acum și în Galați

  Așteptarea a luat sfârșit! Cele mai bune specialități cu...

  Revista Urbania Nr.29

  Vara este poate cel mai apreciat anotimp din timpul...

  Liliana Apostol concentrează baschetul de performanță la Brăila

  Sportiva brăileancă Liliana Apostol, adoptată ani buni de Galați,...

  - reclama -spot_img
  0
  (0)

  Promoțiile ALEGI 3, PLĂTEȘTI DOAR 2

  Toate titlurile incluse în colecția Strada Fictiunii, aparținând Grupului editorial All fac parte din promoția 2+1 pe tot parcursul lunii aprilie.
  Strada Fictiunii este o colecție de literatură universală, cu tematică urbană, cosmopolită, eterogena, perfect racordată la prezent și cuprinde romane aflate în cele mai fierbinți topuri ale lumii, traduse în zeci de țări, iubite de mii de cititori.
  Seria poate fi usor imaginata ca o stradă cu arhitectură eclectică, pe care modernitatea și tradiția se imbină perfect. Cititorii care vor urmări cu fidelitate ghidul acestei străzi – omulețul cu umbrelă – vor descoperi că aici locuiesc cei mai fascinanți magicieni ai povestirii din ultimul secol.

  În aceeași promoție, 2+1, sunt incluse și toate titlurile apărute la Editura Trei, una dintre cele mai puternice edituri de pe piața de carte din România.

  Dintre cele mai cunoscute titluri apărute la această editură amintim: seria Cincizeci de umbre ale lui Gray, cele două titluri publicate de Simona Tache: Femeile vin de pe Venus, bărbații de la băut și Bărbații vin de pe Marte, femeil de la coafor, din colecția de romane thriller: seria Millenium, Fata din Tren, dintre titlurile pentru adolescenți foarte cunoscută este seria semnată de Anna Todd iar nu în ultimul rând trebuie amintită seria de cultură general pentru cei mici, Cine a fost?

  Promoția 20% reducere pentru titlurile de știință – Humanitas & Herald

  Și pentru că luna aprilie este o nouă ocazie pentru a oferi cadouri inspirate, vă ma oferim reduceri de 20% și la toate titlurile incluse în colecția de știintă a editurilor Humanitas și Herald.

  Ți-a plăcut acest articol?

  votează!

  0 / 5. voturi: 0