Breaking news:

Primul magazin Teratai se deschide în Galați, pe 16 mai!

Izvorât din pasiune pentru frumos, armonie și împlinire, brandul...

Aproape și cu de toate… O nouă locație Carrefour Express, în Micro 19!

Carrefour Express continuă să-și extindă rețeaua de magazine din...

Curiozități despre parfumuri

Parfumul este, pentru majoritatea femeilor (și, poate, bărbaților), nota finală care completează ținutele de zi cu zi. Unele rămân fidele ani de zile aceleiași arome, altele schimbă mirosurile fine imediat cum se termină sticluța.

Ingredientele din conținutul parfumurilor reacționează mai bine atunci când intră în contact cu pielea hidratata, aceasta păstrând mirosul proaspăt pentru mai mult timp.
Primul parfum modern, ce avea la bază alcool, a fost lansat în 1370 și se numea Hungary Water.

Parfumarea părului

Podoaba ta capilară suferă mult din cauza alcoolului din conținutul parfumurilor. Această substanță îți poate deshidrata foarte mult părul.

Primul creator de parfumuri a fost de fapt o creatoare – Tapputi.

Apa de colonie, frecvent produs din gama parfumurilor cumpărat pe scară largă, are cea mai mică concentrație de parfum. Denumirea „apa de colonie” provine de la numele orașului german Cologne (Koln). Aici s-a fabricat pentru prima dată această varietate de parfum în 1709 de către Giovanni Maria Farina.

Regimul alimentar, uleiurile produse de propriul corp sau împrejurimile au o influență asupra modalității în care se comportă un parfum.

Cel mai bine vândut parfum

Cel mai bine vândut parfum din perioada modernă este Chanel No 5. Lansat acum aproape un secol, în 1921, celebrul No 5 este prima creație a creatoarei de moda Gabrielle „Coco” Channel și de atunci se vinde fără întrerupere. La fiecare 55 de secunde, în lume se vinde o sticluță din acest parfum.

Parfumurile destinate bărbaților au în general o concentrație mai mică de parfum decât parfumurile destinate femeilor. Concentrația uzuală maximă sub care se vând parfumurile bărbătești este cea a apei de colonie, iar în cazul produselor pentru femei, cea a apei de toaletă.

Parfumurile nu oferă doar o doză de originalitate propriei persoane, acestea au capacitatea de a influența și starea de spirit. Studii de specialitate au demonstrat că unele arome, precum cel de levănțică, îți pot induce o stare de relaxare, iar notele de citrice te vor trezi și învigora instantaneu.

Sursa foto: www.pexels.com

Cum să ai un mic dejun regal

Probabil mulţi dintre noi avem dimineţi când vrem să ne răsfăţăm ca nişte regi/regine, sau pur şi simplu vrem să ne răsfăţăm partenerul în acest mod.
Pe lângă mâncarea ce trebuie să arate ca la un hotel de 5 stele, mai există şi câteva accesorii care transformă un mic dejun la alt nivel. Aşadar, vă prezentăm care ar fi piesele ce pot transforma ritualul matinal într-o adevărată experiență.

Un lucru elegant este ca untul, de exemplu, să fie servit dintr-o untieră și desigur, cu un cuțit pentru unt. Ideal ar fi să alegeţi o untieră din porțelan, metal sau sticlă. Cu siguranţă nu va trece neobservată.

Pentru servirea ceaiului sau cafelei există deja un set complet. Multă lume foloseşte doar ceștile cu farfurioare, însă ar fi de preferat să folosiţi tot tacâmul, adica şi latiera, zaharnița și mici lingurițe.

Mulți preferă pâinea prăjită dimineața. Pe lângă toaster, asigurați-vă că aveți un suport pentru feliile prăjite și un clește, cu care să le manevrați.

Pentru a servi dulceața și gemurile, acestea trebuie de asemenea, să fie prezentate în recipiente mici, fiecare cu lingurița lor. De asemenea, şi mierea va avea nevoie de o piesă specială.

Pentru ceai, asigurați-vă că aveți apă fierbinte în fierbător. Laptele fierbinte trebuie lăsat într-o carafă, pe masă, iar cerealele se vor servi din boluri mari din sticlă transparentă.
Nu uitați de suporturile pentru ouă fierte moi. În lipsa acestora, nu veți putea servi acest deliciu matinal, oul fiert moale. Atât de simplu și atât de gustos.

Mai putem folosi platourile pe mai multe niveluri, deobicei acestea sunt bune pentru servirea dulciurilor, pentru că sunt foarte aspectuoase și aduc o notă importantă de eleganță mesei.

Fructele trebuie să fie și ele prezentate în fructiere generoase, iar aici posibilitățile de alegere sunt nenumărate. Vă puteți alege fructiera după stilul camerei, veselei sau a bugetului disponibil. Dacă tot vorbim de mic dejun regal, o idee ar fi să investiți într-o fructieră de argint sau măcar argintată. Cu siguranţă nu veţi da greş.

Sursa foto: www.pexels.com

Soluţii pentru dezinfectat fructe şi legume

Fructele şi legumele sunt parte integrată din hrana noastră zilnică. Indiferent dacă le cumpărăm dintr-un supermarket sau de la piaţă, acestea conţin urme de pământ, îngrăşăminte chimice şi bacterii, cum ar fi Salmonella sau E.coli care pot produce chiar moartea. Din dorinţa de a dezinfecta, atât cât este cu putinţă, fructele şi legumele, au apărut soluţiile bio sau organice care conţin substanţe naturale şi care elimină mare parte din impurităţile aflate pe coaja vegetalelor.

Soluţie dezinfectantă fructe şi legume I

– 1 cană apă
– 1 cană oţet de vin alb
– 1 lingura bicarbonat de sodiu
– 1/2 linguriţă zeamă de lămâie
Se amestecă bine ingredientele într-o sticlă şi apoi se pun într-un flacon cu pulverizator. Se agită înainte de folosire.

Soluţie dezinfectantă fructe şi legume II

– 1 cană apă
– 1 cana oţet vin alb
– zeamă de la o lămâie
– câteva picături de ulei esenţial de tea tree (arbore de ceai)
Se amestecă bine ingredientele într-o sticlă şi apoi se pun într-un flacon cu pulverizator. Se agită înainte de folosire.
Mod de utilizare:
Fructele/legumele se clătesc bine cu apă.
Se pulverizează soluţia pe ele şi se freacă uşor în palme timp de 10-15 secunde.
Se clătesc bine cu apă.

Sursa foto: www.pexels.com

Fapte uimitoare despre prăjituri

Majoritatea dintre noi iubim să măncăm prăjiturile. Însă cu siguranţă nu ştiaţi nişte fapte interesante și uimitoare despre ele.

1. Prăjiturile au făcut parte din ritualuri ciudate cu milioane de ani în urmă. Ați auzit de oamenii celți? Ei celebrau un festival ce se numea festivalul Beltane. În timpul festivalului, aceștia luminau vârful unui deal cu focuri și dădeau drumul în jos la prăjiturile rotunde din deal. Dacă prăjitura nu se spărgea, ei credeau că acest lucru va aduce noroc.

2. Prăjiturile joacă cu siguranţă un rol important în timpul unei nunți, dar cum se terminau ceremoniile de nuntă în cele mai vechi timpuri? Fie se spărgea o pâine mare pe partea de sus a capului miresei sau pur și simplu se aruncau în ea cu bucăți de pâine.

3. Vă plac prăjiturile cu brânză? Cât de vechi sunt ele? Se crede că aceste prăjituri există încă din vremurile vechi. La primele Jocuri Olimpice, sportivilor li s-a dat să mănânce aşa ceva.

4. Aţi auzit de plăcintele Whoopie?

Prăjiturile ale căror strat la mijloc este glazurat cu cremă sunt cunoscute ca plăcintele Whoopie. De ce sunt ele numite în acest fel?

Când fermierii se duceau la muncă, femeile Amish au vrut să le dea la pachet ceva bun; prin urmare, ele făceau aceste plăcinte și le puneau bărbaţilor în cutia de pachet. Acești oameni au fost surprinși să vadă plăcinta la pachet și au strigat „Whoopie.” Aşadar, acesta este modul în care aceste plăcinte au ajuns să aibă acest nume. Interesant, nu?

5. Aţi auzit de acele prăjituri mari numite „Babka”? Acestea au fost prăjituri tradiționale făcute de persoanele slave. Aluatul a fost prevăzut ca o plapumă de puf, înainte de a coace prăjitura în cuptor. Prăjiturile „Babka” erau preparate de femeile bune, iar bărbații nu aveau voie să intre în bucătărie până când prăjitura nu era coaptă. De asemenea, ei credeau că atunci când se coace prăjitura, nu trebuia să existe niciun zgomot. Nici măcar să vorbească în șoaptă.

6. În timpul secolului al 17-lea, în Anglia, oamenii credeau că dacă cei necăsătoriţi aveau sub pernă prăjituri cu fructe, vor avea vise dulci cu logodnica lor. Nu este într-adevăr un vis dulce?

Sursa foto: www.pexels.com

Cum să evaluezi un restaurant

Plăcerea de a mânca la restaurante este îndrăgită de o varietate mare de persoane, de la tineri la bătrâni. Dar, desigur, orice restaurant nu atrage mulţimea pentru alte scopuri, ci doar pentru mâncare! Dacă sunteți un consumator pretenţios, acest articol vă va ajuta să alegeți o locaţie bună, în cazul în care ați avut vreodată probleme în a găsi locuri bune pentru a le recomanda prietenilor.

1. Atmosfera / ambianţa

Când păşiţi într-un restaurant, care este primul sentiment pe care îl aveţi? Este elegant, confortabil şi primitor? Prima impresie poate spune foarte multe despre un restaurant. La urma urmei, dacă aveți de gând să petreceţi cel puțin 20 de minute undeva pentru a mânca, ar trebui să vă simţiţi confortabil, nu?

2. Curăţenia

Pare restaurantul a fi curat? Vă vedeţi ștergând scaunele și, probabil, masa înainte de a sta jos? Vă vedeţi gândindu-vă unde să staţi, și nu din cauza peisajului?

3. Serviciile

Ospătarii sunt plăcuţi, comunicativi, eficienţi şi cunoscători? Acest lucru are procentul cel mai ridicat în experienţa restaurantului.

4. Mâncarea

Acest lucru este, fără îndoială, principalul factor al ieşirii dumneavoastră la masă. Dar cum arată mâncarea? Cum este prezentată? Ce gust are? Și cât de mult costă?

Cu aceste întrebări în minte atunci când mâncaţi în oraş, vă puteți dezvolta propria scară de evaluare a oricărui restaurant în care luaţi masa. Desigur, restaurantele bune vor avea, în general, evaluări bune din partea clienţilor obişnuiţi şi nu numai! Ca o persoană ce ia masa în oraş, veţi fi capabil să găsiţi câteva restaurante de bună calitate pe care le veţi putea recomanda şi prietenilor dumneavoastră şi pe care le puteţi frecventa destul de des.

Sursa foto: www.pexels.com

Cum să alegi un hotel de lux

Rezervarea în sine a unui hotel de lux este partea uşoară, însă căutările şi alegerile prealabile care pot dura ore sau chiar zile de investigaţie, fac ca acest lucru să devină partea cea mai grea. Chiar şi atunci când aţi găsit hotelul care credeţi că este perfect, nu puteţi fi sigur în totalitate dacă acesta e cel potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Din fericire, este posibil să alegeţi un hotel de lux cu un minim de stres, ştiind de dinainte la ce să vă uitaţi înainte de a procesa rezervarea.

1. Puneţi întrebările potrivite şi găsiţi răspunsurile la aceste întrebări.

• Care este cea mai bună cameră din hotel?
• Care este cel mai bun produs de lux din hotel?
• Ce fel de mâncare trebuie să nu rataţi când mâncaţi de la hotel? Există opinii despre felurile de mâncare?

2. Fiţi sigur la ce să vă aşteptaţi de la un hotel.

Doriţi să combinaţi utilul cu plăcutul? Doriţi să aveţi parte de o vacanţă grozavă? Sau doar să staţi acolo pe timpul unei călătorii de afaceri? Oricare ar fi nevoia dumneavoastră, hotelul trebuie să fie în măsură să îndeplinească toate cerinţele specifice.

3. Alegeţi hotelul după amplasarea sa, un lucru foarte important, de altfel.

De exemplu, dacă doriţi să vă rezervaţi hotelul într-un oraş de la malul mării, atunci cu siguranţă veţi căuta hotelurile de pe litoral, nu neapărat unul din centrul oraşului.

4. Fiţi atenţi la alte lucruri pe care trebuie să le luaţi în considerare.

Unele dintre acestea includ:
La ce distanţă faţă de hotel sunt atracţiile turistice?
Cât de departe este aeroportul sau cea mai apropiată staţie de tren?
Unde sunt situate mall-urile?

5. Uitaţi-vă cu grijă la preţuri.

Mai mult decât atât, bugetul dumneavoastră poate fi depăşit deoarece pot apărea costuri suplimentare de la care nu vă aşteptaţi.

6. Verificaţi site-ul hotelului pentru opinii de la turişti şi notaţi ce găsiţi.

Prin feedback-uri, puteţi obţine părerile altor clienţi cu privire la şederea lor în acel loc.

7. Verificaţi ce evenimente ar putea avea loc în zonă din momentul vizitei dumneavoastră.

8. Luaţi în considerare dacă evenimentele organizate la hotel vă vor deranja sejurul.

Sursa foto: www.pexels.com

Fapte şi diferenţe culturale care fac lumea mai interesantă

1. Există peste 6.000 de limbi vorbite în lumea de azi, multe dintre acestea fiind vorbite de mai mult de câteva sute de mii de oameni. Un top de 10 sau 12 limbi, alcătuieste marea majoritate a tuturor vorbitorilor din lume.

2. Mexicanii sărbătoresc Anul Nou consumând câte 12 struguri la miezul nopţii. Această tradiţie este, de fapt destul de comună în rândul ţărilor din America Latină şi datează din vechi strămoşi.

3. Portoricanii au inventat Pina Colada – o băutura delicioasă pe bază de nucă de cocos. Sorbind o Pina Colada pe o plajă din Puerto Rico este, de fapt, foarte Rico.

4. Dubai deţine cea mai înaltă clădire din lume – Burj Khalifa, care măsoară o impresionantă înaltime de 2717 metri. În plus, Dubai are în prezent un plan de 120 miliarde de dolari pentru a face Water Discus Hotel, care va fi cel mai mare şi luxos hotel subacvatic din lume.

5. Francezii au cea mai lungă durată de viaţă la femei, cea mai lungă a treia durată de viaţă la bărbaţi, şi au cel mai rapid tren din lume care atinge 357 kilometri pe ora! Dacă simţiţi nevoia de viteză şi dorinţa de a trăi o lungă perioadă de timp, Franţa poate fi ţara dumneavoastră.

6. În Niger, Africa, rata de fertilitate este de 7,1 copii la o femeie – cea mai mare din lume. Africa are mai multe probleme, printre care situaţia lor de fertilitate, cu mulţi copii care nu ajung să trăiască mai mult de cinci ani.

7. Africa este cel mai divers continent lingvistic din lume, cu un interval situat între 800 și 1.500 de limbi vobite.

8. Spania are cea mai mică densitate a populaţiei din toată Europa. Acesta este de cinci ori mai mare decât Marea Britanie în mărime fizică și încă are cu 33% mai puţine persoane.

9. Spania a avut un război civil timp de trei ani, în care au fost ucise peste 500.000 de persoane.

10. Statele Unite cheltuiesc de trei ori mai mult pe armata militară decât următoarele trei ţări puternice la un loc.

Sursa foto: www.pexels.com

“Declarație de iubire” – cartea lunii la Librăria Humanitas din Galați

Cartea va avea 20% reducere în campania 100 de titluri de dragoste cu 20% în lunile februarie și martie.

„Paginile acestei cărţi s-au născut dintr-o idee simplă: fiecare om îşi alcătuieşte de-a lungul vieţii un edificiu afectiv. Măsura în care el este e dată de consistenţa acestui edificiu, de mâna aceea de oameni – ei nu pot fi mulţi – pe care i-a preluat în el şi pe care i-a iubit fără rest, fără umbră, şi împotriva cărora spiritul critic, chiar dacă a fost prezent, a rămas neputincios.

Aceşti oameni puţini care ne fac pe fiecare în parte să nu regretăm că suntem reprezintă, chit că o ştim sau nu, stratul de protecţie care ne ajută să trecem prin viaţă.

Fiecare om face faţă la ce i se întâmplă pentru că este protejat în felul acesta. Fără acest zid de fiinţe iubite care ne înconjoară (indiferent că ele sunt sau nu în viaţă), noi nu am fi buni de nimic. Ne-am destrăma precum într-o atmosferă în care frecarea este prea mare. Sau ne-am pierde, ne-am rătăci pur şi simplu în viaţă. Dacă ura celorlalţi, covârşitoare uneori, invidia lor, mârşăvia lor sunt neputincioase este pentru că există câţiva oameni pe care îi iubim până la capăt”, declară Gabriel Liiceanu vorbind despre volumul „Declaraţie de iubire”.

Cei pe care îi veţi întâlni în paginile acestei cărţi sunt oameni „iubiţi până la capăt”, aşa cum spune autorul ei, de la Monica şi Virgil Ierunca, la Noica sau Creţia, Sebastian sau Dragomir, Henri Wald, Andrei Pleşu sau Horia Bernea. Şi o mărturisire a autorului: „Cu excepţia lui Mihail Sebastian, pe toţi ceilalţi i-am întâlnit în carne şi oase şi ei sunt cei care mi-au construit sau mi-au influenţat destinul”.

Feminitate. Feminism

Noi schimbăm vremurile și vremurile ne schimbă pe noi. Mă uit prin fotografiile de familie și văd cinci generații de femei. Străbunica s-a măritat cu un soț ales de părinți, un bulgar din Sfânta Elena, și a fost gospodină casnică o viață întreagă.

Fiica ei, bunica mea, a trăit două războaie, a asistat la căderea monarhiei și instaurarea comunismului, și a învățat croitorie, pentru că mama ei i-a spus că o femeie trebuie să fie pe picioarele ei și să nu depindă de nimeni.

Fiica ei, mama mea, a trăit în plină dezvoltare tehnologică – a fost martora tranziției de la trăsură la automobil, de la telefonul cu disc la telefonul mobil, de la cuptorul aragazului la microunde. A avut o meserie practică și destul de masculinină, tehnician proiectant.

Fiica ei, eu, am asistat la căderea comunismului și apariția unei așa-zise democrații, care a însemnat instabilitate și incertitudine, și care m-a îndrumat spre o meserie liber-profesionistă.

Fiica mea, Maria, se îndreaptă spre o carieră în artă și este liberă să aleagă în totalitate cum să își administreză viața.
Fiecare generație a avut o amprentă. Dacă străbunicele noastre își așteptau nepoții cu plăcinte coapte în sobă, eu îmi voi aștepta nepoții cu smoothie, Led Zeppelin, Daft Punk și rafturi întregi de cărți. Va exista măcar o generație de bunice cu brațele tatuate, care își vor cuprinde nepoții în ele cu aceeași dragoste ca și strămoșii lor.
Noi ne schimbăm. Iubirea niciodată.

Conferința TEDxCalea Domnească

Dacă încă nu v-ați făcut planurile, vă anunțăm că la Galați se pregătește una dintre cele mai inovative experiențe socio-educative ale primăverii, Conferința TEDxCalea Domnească. Pe 18 martie, pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini” vor răsuna idei menite să genereze în mințile participanților conexiuni neașteptate, persective extraordinare, inspirație puternică și exemple demne de urmat.

Cu backgrounduri diferite și inovații remarcabile în domeniile lor, sub motto-ul “Dare to leave a mark’’ conferința îi are ca invitați pe Dragoș Anastasiu, Gelu Duminică, Cristina Dobrescu, Loredana Munteanu, Andreea Raicu, Andy Szekely, Maia Morgenstern, Alin Comșa, Marian Staș, Mircea Serendiuc, Andrei Dunuță, Flavia Oprea și Cristian Axenie.

Evenimentul va începe la ora 10.00 și se va desfășura pe parcursul a opt ore, timp în care participanții vor lua parte la patru serii de discursuri, momente artistice și coffe breakuri dedicate networkingului.

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul www.tedxcaleadomneasca.ro, la prețul de 100 lei.

Echipa Rotaract Club „Dunărea de Jos” , gazda acestui eveniment afirmă cu încredere că “TEDx Calea Domnească va duce conceptul TED în Galați la un alt nivel, prin evenimente anuale, ce îşi propun să prezinte pe aceeaşi scenă oameni de valoare, a căror idei vor putea direcţiona în sens pozitiv comunitatea în care trăim.

Pentru detalii și achiziționarea biletelor urmăriți pagina de Facebook TEDxCaleaDomneasca sau www.tedxcaleadomneasca.ro iar pentru asistență tehnică puteți apela unul dintre numerele de telefon : 0746 589 060 sau 0756 247 182.
Cu respect,
Echipa TEDx CaleaDomnească

19 trucuri pentru a face o zi ploioasă mai puțin proastă

1. În cazul în care ești prins într-o ploaie torențială, alergarea te va păstra mai uscat.
2. Purtați întotdeauna șosete subțiri, dacă credeți că picioarele dumneavoastră se vor uda.
3. Dacă știți că o să plouă, luați-vă la dumneavoastră șosete suplimentare.
4. Aveți umbrela ruptă? Cu câteva fire de sârmă se rezolvă!
5. Pantalonii scurți de compresie vor reduce uzura.
6. Asigurați-vă că toți pantofii de piele sunt impermeabili.
7. Chiar dacă nu folosiți de obicei, utilizați un pic de fixativ în zilele ploioase sau umede.
8. Folosiți o tavă cu pietricele pentru încălțăminte pentru a evita răspândirea apei prin toată casa dumneavoastră.
9. Luați-vă o husă de telefon impermeabilă, rezistentă la apă, pentru a preveni deteriorarea telefonului.
10. Verificați-vă talpa încălțămintei.
11. Puneți un ziar în pantofi pentru a-i usca.
12. Să aveți la dumneavoastră întotdeauna un prosop din microfibră.
13. În cazul în care telefonul dumneavoastră se udă, puneți-l într-o suprafață cu orez.
14. Bucurați-vă de o umbrelă mai fancy sau una mai transparentă.
15. Puteți utiliza, de asemenea, niște vopsea pentru a vă face propria umbrelă mai originală.
16. Asigurați-vă că luați vitamina D!
17. Nu uitați să faceți o mulțime de fotografii.
18. Mutați-vă antrenamentul zilnic în interiorul casei.
19. Cel mai bun mod pentru a vă pregăti ziua este atunci când știți exact când o să plouă.

Remodelare, slăbire, epilare definitivă – Echipa Epsilon, prietena corpului și a pielii tale!

Dedicare pentru fiecare client, discreție, servicii personalizate și impecabile! Mai mult decât atât, Centrul Epsilon din Galați e și un loc primitor, unde toți cei care îi calcă pragul se simt ca acasă! Ce ți-ai putea dori în plus, dacă ești în căutarea unui beauty salon centrat pe servicii de remodelare, slăbire, rejuvenare facială, epilare definitivă?

Centrul Epsilon își răsfață clienții – doamne, domni și domnișoare – cu numeroase alte servicii. Dar unul dintre serviciile solicitate este cel de epilare! Asta poate și pentru că, aici, epilarea definitivă e fără pic de durere, prin tehnologia SHR E-light. Și e pretabilă oricărui tip de păr, de orice culoare (nu doar negru)! Iar arhicunoscuta interdicție de a merge la solar după ședință nu mai e valabilă!

De altfel, pentru pielea perfectă a verii 2017, consultanții Epsilon vă recomandă să solicitați încă de pe acum serviciile de epilare cu SHR E-light. Eventual, dacă ați exagerat de sărbători, alături de cele de slăbire!

Pentru alte imperfecțiuni, Epsilon are tot atâtea soluții: tratamente anticelulitice, tratamente ale leziunilor vasculare, depigmentare (pete maronii, pistrui etc), lifting corporal, electrostimulare (slăbire sau tonifiere), servicii de radiofrecvență pentru probleme specifice etc. Și adolescenții cu acnee pot veni la centru! La fel ca alț clienți, și ei beneficiază, gratuit, de diagnoză și de o propunere personalizată de tratament.

Pentru informații apelați 0753774566 (răspund chiar esteticienele!) sau accesați pagina de FB ori www.epsilongalati.ro. Cei mai mulți dintre noii clienți aleg să facă direct o vizită la sediul Centrului, de pe Str. Siderurgiștilor (zona General spre Str. Basarabiei, vizavi de UPC).

De altfel, Epsilon e recomandat nu doar pentru servicii, ci și pentru legătura caldă, prietenoasă și bazată pe încredere cu echipa de esteticiene!