Breaking news:

Expoziție de Fluturi Vii la Brăila Mall: grație, culoare, transformare!

Admirați pentru fragilitatea și libertatea lor, dar și pentru combinațiile spectaculoase de culori, fluturii confirmă că există renaștere, transformare.

Brăila Mall revine cu surprize și primăvara aceasta, iar Expoziția de Fluturi Vii nu face excepție. Notează-ți în calendar trei zile în care te poți bucura de această experiență: 19-21 aprilie, în intervalul orar 12.00-20.00, în incinta centrului comercial, zona Cinema City.

Fie că ești pasionat de metamorfoza acestor creaturi exotice sau pur și simplu vrei să te delectezi din grația zborului, la expoziție vei putea descoperi habitatul lor natural, cum se hrănesc și care sunt condițiile de adaptare la mediu. Într-o seră de tip terariu, cei peste 150 de fluturi tropicali, originari din America de Sud și din Asia, te așteaptă să-i admiri în toată splendoarea și să te bucuri de o sesiune foto.

Nu în fiecare zi poți surprinde momentul în care se „naște” un fluture, clipa în care acesta prinde viață, părăsind învelișul crisalidei. Dacă vii la momentul motrivit, s-ar putea să fii martorul unei adevărate transformări. Procesul prin care o larvă se transformă într-un fluture splendid, gata să își deschidă aripile și să descopere libertatea, durează câteva minute, timp în care poți urmări îndeaproape magia și armonia schimbării.

Printre speciile din seră vei putea descoperi grația fluturilor cu aripi dantelate, care se fac remarcați datorită zborului lent (Cethosia biblis), fluturi cu aripi de-un roșu aprins sau portocaliu intens (Papilio rumanzovia) dar și alte nymphalidae mai mari, cu forme, nuanțe și caracteristici specifice zonelor tropicale.

Descoperă povestea unei metamorfoze și puterea regenerării, prin prisma acestor delicate creaturi. La Brăila Mall te așteaptă o expoziție care îți va face primăvara mai plină de culoare. Descarcă aplicația SPOT pentru acces gratuit și descoperă mai multe detalii pe brăila-mall.ro.

Partenerul dificil vs. partenerul toxic. Când să pleci fără să te uiți în urmă?

Viralizarea pe TikTok a unei liste cu „top 5 red flags ” a inflamat dezbaterile privind relațiile, împărțind opiniile între cei ce văd anumite comportamente ca semne ale toxicității și cei care cred că astfel de etichetări sunt nedrepte și că persoana poate avea doar un caracter mai complex.

Ei bine, psihologii subliniază că toți avem anumite traume psihologice, amprentate în subconștientul nostru, care ne determină să avem anumite reacții, capricii – uneori atipice și nefavorabile relațiilor noastre cu partenerul. Acest lucru însă, nu ne face neapărat toxici.

Cheia diferențierii între dificil și toxic este reacția la exprimarea limitelor și nevoilor, atunci când partenerul acționează sau nu pentru a respecta aceste limite. Mai exact, comportamentele toxice includ: critica, umilirea, ignorarea limitelor, așteptarea sacrificiilor și folosirea manipulării pentru a obține un control, inclusiv asupra cercului tău de prieteni și familie.

Deopotrivă, dacă partenerul tău nu este manipulativ sau abuziv și nu folosește informațiile sensibile împotriva ta pentru răzbunare, este posibil să aibă doar un comportament dificil. Așadar, ai putea încerca să te pui în pielea lui și să încerci să înțelegi cauza care l-a determinat să acționeze într-un fel sau altul.

Ce faci totuși dacă persoana de lângă tine manifestă un comportament toxic în relație cu tine? Psihologii recomandă o analiză retrospectivă, întrucât partenerul tău este oglinda ta. Ceea ce vezi la el și te deranjează este și în tine, doar că sub o altă formă și în alte contexte. În acest caz, partenerul a venit în viața ta cu aceste comportamente ca să îți arate ceva despre tine. Prin urmare, analizează minuțios și observă modul în care manifești exact acele comportamente sau, poate, identifică traumele tale nevindecate care atrag aceste comportamente în viața ta.

Cum transformi manichiura într-o operă de artă cu nuanțele vedetă ale sezonului?

Când ți-ai privit vreodată unghiile ca pe o posibilă pânză de artă? Primăvara aceasta, spectacolul cromatic al ultimelor tendințe în manichiură te cheamă într-o lume unde paleta de roz, de la nuanțe delicate pastelate la vibrante candy roz, îți reînsuflețește stilul.

Nu e de mirare că nuanțele în vogă – roz nud, bej nisipiu și roz pudră – sunt atât de repede îmbrățișate de fashioniste și iubitoarele de eleganță discretă și rafinată. Una dintre tendințe, cu efect natural de nuanțare, rozul baby boomer, stârnește nenumărate priviri. Pornind de la cuticulă cu o bază neutră, care se transformă în nuanțe îmbietoare de roz spre apexul unghiei și fiind și accesorizate cu cristale tridimensionale sau detalii fine, acest trend conferă sofisticare manichiurei.

Totodată, nuanța peach fuzz, desemnată culoarea anului, îți oferă și ea undă verde pentru experimente. Pentru cele cu o înclinație către retro, rozul cu finisaj perlat sau rozul antic pot oferi o escapadă în trecut, în timp ce entuziastele stilului pop pot opta pentru un fixativ roz fucsia sau roz pudră.

Dar această primăvară nu este doar despre rozul ca fond. Efectul de undă, spre exemplu, regăsit în varianta designurilor sinuoase în combinații strălucitoare de roz, pe o altă culoare contrastantă, îți poate adăuga un plus de dinamism manichiurii. Iar alături de un alt trend al sezonului, flower bomb, care a și subminat reapariția manichiurei cu flori, reinventează clasica temă, aducând în prim plan delicatețea florilor pe fonduri roz pal, accentuate de pietre strălucitoare.

Așadar, îndrăznește să ieși din anonimat, experimentează cu nuanțele de roz care îți pot accentua în cel mai elegant și romantic mod personalitatea.

Cât este darul de nuntă în 2024?

În câteva luni începe sezonul de nunți, iar portofelele noastre vor slăbi considerabil. Statistica ne arată că, costurile mirilor pentru o petrecere au crescut cu 15% – 30%, față de anii precedenți. Se pare că bancnotele care vor circula cu eleganță printre mesele de sărbătoare vor fi adevăratele vedete. Acestea, de altfel, ca și inflația, care din an în an tot crește.

O regulă nescrisă spune că un cuplu invitat la o nuntă trebuie să lase mirilor o sumă de bani echivalentă cu prețul dublu al mâncării și băuturii și să ia în calcul mai multe aspecte, precum formația care va cânta la eveniment. Totuși, în funcție de regiunea în care are loc nunta mirilor și cât de apropiat le este invitatul, darul acestora poate să fie mai mic sau mai mare.

În pitorescul Maramureș, spre exemplu, nunțile sunt adevărate festinuri ale opulenței, cu cheltuieli ce oscilează între 1.200 și 2.000 de lei per cuplu. Mirii se bucură de o bogată paletă de tradiții și obiceiuri ancestrale, atrăgând sute sau chiar mii de oaspeți în vâltoarea sărbătorii.

În contrast, în regiunile Muntenia, Oltenia și Moldova, darurile de nuntă se plasează într-un interval financiar de 1.200 până la 1.500 de lei pentru fiecare cuplu de invitați. În aceste locuri, suma oferită reflectă adesea profunzimea legăturilor de rudenie sau prieteniei.

Bucovina, însă, cu peisajele sale de vis, impune un standard mai înalt, cu sume oferite ca daruri variind de la 1.000 la 1.800 de lei pe cuplu. În cazul prieteniilor strânse, generozitatea invitaților poate atinge sume între 1.500 și 3.000 de lei. Da, ai citit bine.

Este clar că, în ciuda provocărilor financiare, amorul care plutește în aer și dorința de a celebra dragostea în stil mare nu pălesc. Așadar, pe măsură ce intrăm în acest sezon vibrant, să ne amintim că, deși bancnotele zboară de zor, ele nu fac decât să țese încă o temelie a unei case de piatră!

Pornește în aventura imaginației din Țara Minunilor de la Cofetăria DANA

Ce crezi că se întâmplă atunci când bucuria gustului întâlnește magia poveștilor care prind viață prin energia debordantă a culorilor și prin infinita putere a imaginației și a creativității?
E rost, numaidecât, de o incredibilă aventură în lumea gustului de la Cofetăria Dana, care te încântă, ca de obicei, cu delicii dulci și savuroase, pe măsura poftelor tale.

Întreaga vitrină este învăluită în nuanțe vibrante ale primăverii și verii, conturând scene memorabile cu o energie plină de vitalitate și candoare. Lumina caldă ce străbate interiorul își îmbrățișează simțurile, iar fiecare tort pare să-ți povestească o altă aventură din lumea plină de magie a lui Alice. Deși recompune cu impresionantă fidelitate tabloul fantastic al poveștii lui Alice, te asigurăm că nu e, totuși, nicio gaură de iepure, ci doar o invitație apetisantă la a te lăsa în voia spiritului candid al copilăriei și de a te bucura, din plin, de bucuria poftelor răsfățate de la Cofetăria Dana.

Printre ceșcuțe de ceai și flori multicolore, cărți de joc și ciupercuțe fermecate, te vei întâlni, desigur, cu Iepurele Alb, dar și cu Pisica de Cheshire. Nu lipsește, bineînțeles, nici Omida, iar printre numeroasele torturi pastelat glazurate, parcă se întrezărește și Regina de Cupă.

Indiferent care sunt personajele preferate pe care vrei să le întâlnești și de care vrei să îți reamintești, te asigurăm că această lume de poveste te va fascina, și îți va oferi, cu siguranță, o imediată evadare – plină de gust și culoare – din banalul cotidian.

Hai la Cofetăria Dana și acceptă provocarea poveștii care a încântat și continuă să fascineze generații întregi de copii și adulți deopotrivă! Savurează-ți deserturile preferate în compania lui Alice și devino parte din poveste! Pornește și tu în aventura imaginației în acest univers dulce. Printre atâtea ceasornice fermecate vei ști, cu siguranță, că este timpul potrivit pentru o surpriză dulce și un răsfăț gustos. Doar ești în Țara Minunilor!

P

Ordinea corectă de aplicare a produselor de skincare

Ți s-a întâmplat să investești într-un produs de îngrijire premium, fără rezultate? Ei bine, eficacitatea produseor nu se ascunde neapărat în preț. Contează ordinea aplicării, pentru că doar o infimă parte este absorbită, dacă le aplici în ordinea greșită!

Reține regula: aplici produsele în ordinea densității. Produsele cu textură grea le împiedică pe cele fluide să pătrundă în piele. Așadar, acestea aplică-le primele, iar cele mai dense, la final.

Dimineața, începe cu un demachiant, obligatoriu dizolvabil în apă, chiar dacă te-ai demachiat aseară. Ulterior, aplică cu palmele un toner fără alcool. Nu este recomandat să-l aplici prin tamponare cu dischete, pentru că îți poate determina iritarea și înroșirea tenului. Serumul sau esența, cu textură lejeră, precede crema de ochi. Pasul următor, și prefinal, este crema hidratantă, iar ca ultim produs, – aplici obligatoriu protecția solară.

Seara, ai nevoie de o curățare dublă a tenului. Folosește mai întâi un ulei de curățare, iar după, un produs solvabil în apă. Tonerul îl aplici conform tehnicii recomandate anterior. Serumul sau esența de seară, alege-o mai concentrată și activă. Aplică-le respectând aceeași ordine ca și în rutina ta matinală. Ulterior, poți aplica aceeași cremă de ochi, ca și dimineața.

După, aplicăm tratamentul local, care este opțional și vizează diferite imperfecțiuni ale tenului. El trebuie aplicat strict local și este necesar să aștepți până ce este absorbit în piele. Crema de noapte sau masca de noapte este ultimul pas din rutină. Ea are, de regulă, cea mai densă textură.

Îmbrățișează această etapizare și vei vedea cum produsele tale au efect!

Make-up și strălucire la Blush Beauty by Giulia!

Pentru multe femei, machiajul a devenit o parte integrantă a ritualului zilnic. Fie că e un make-up în nuanțe pastelate sau unul mai îndrăzneț, îți oferă mai multă încredere în tine, revendică o stare mai bună pentru întreaga zi și pune pe primul loc propria-ți identitate. Când pasiunea pentru machiaj se întâlnește cu dorința de a crea un colțișor în care să să experimentezi răsfățul din lumea beauty, apare Blush Beauty by Giulia!

Într-un spațiu relaxant și elegant, cu elemente de decor în tematica pink, Andra-Giulia Vlad, cea care prin prisma machiajului dă viață look-urilor pline de rafinament și stil, te invită în lumea beauty, unde rujul, fardul și pudra devin prieteni de încredere. „Pasiunea mea pentru machiaj a apărut încă din copilărie, când îmi petreceam ore întregi experimentând diferite culori și texturi. De-a lungul timpului, am urmat numeroase cursuri și masterclass-uri, perfecționându-mi tehnica și abilitățile. Pentru mine, machiajul este mai mult decât o simplă modalitate de a te înfrumuseța, este o formă de artă prin care îmi pot exprima creativitatea și pot ajuta clientele să se simtă încrezătoare” – spune Giulia.

Pentru ca un machiaj să fie reușit este nevoie de o abordare personalizată, tehnici potrivite tipului de ten și adaptare la nevoile clientei. Este motivul pentru care Blush Beauty by Giulia pune accent pe echilibrul dintre proporții, creativitate și cerințe. „Ofer clientelor mele machiaje care să le pună în evidență frumusețea naturală și să le ofere un look perfect pentru orice ocazie. Folosesc produse de brand, care consider că sunt potrivite fiercărui tip de ten și oferă rezultatul dorit. De asemenea, punem accent pe igienă şi siguranţă, respectând cu stricteţe normele necesare”- menționează make-up artistul.

Indiferent de stilul preferat, fie că îți dorești „un ten de porțelan”, un make-up plin de strălucire și culoare la un eveniment de seară sau, dimpotrivă, un look natural de zi, Giulia te va face să strălucești. La Blush Beauty by Giulia, machiajul oferă culoare stării de spirit și contur atitudinii. Look-ul final e într-o armonie completă cu trăsăturile chipului tău!

Fie că îți dorești un machiaj de seară sau de zi, un machiaj de mireasă sau unul sofisticat și îndrăzneț, Giulia te invită la salon pentru „a crea un look perfect pentru tine, care te va face să te simți specială și încrezătoare”. Știi deja că un ruj roșu poate schimba atmosfera întregii zile, motiv pentru care ești așteptată la Blush Beauty by Giulia. Ne găsești pe strada Domnească, nr. 189, în Galați sau la numărul de telefon 0735 985 744.

P

Delicatețe florală și emoții de primăvară, la Extreme FlorEvents!

Pot oare cuvintele să descrie însăși aroma primăverii? Doar gândul că un nou început își face simțită prezența, doar gândul că martie e despre un melanj de emoții, doar gândul că se desăvârșește, mai mult ca oricând, prospețimea naturii, ne face să fim mai plini de dragoste…

Încapsulăm esența primăverii în gesturi care exprimă recunoștință, mulțumire și prețuire, alături de Extreme FlorEvents! Aici au fost împrăștiate particule de iubire, care s-au transformat într-o simfonie a nuanțelor, într-un colțișor plin de splendoare și delicatețe.

Fiecare petală, fiecare compoziție spune o altă poveste… și cum primăvara e despre femei, o poveste de iubire, care ia forma unui aranjament floral, va spune, negreșit, mult mai multe cuvinte. Creațiile florale, de la Extreme FlorEvents, devin mesageri ai emoțiilor, ori de câte ori, martie dă prilejul de a surprinde persoana dragă. De 1 martie, pentru a marca un nou început sau chiar de Ziua Internațională a Femeii, cu ajutorul elementelor de decor sau a unui buchet fastuos, reușești să pui în valoare esența și importanța fiecărui moment.

La Extreme FlorEvents amprenta delicată a maeștrilor florari poate fi remarcată, la fiecare atingere. Cu mâini dibace, atenție și dăruire reușesc să creeze compoziții expresive, pline de gust estetic, gingășie și delicatețe, cât curpinde. Și pentru că primăvara iubește culorile, Extreme FlorEvents surprinde prin combinații elegante, texturi variate și cromatică bine aleasă, care vorbesc despre spiritul încântător și farmecul acestui anotimp. Fie că este vorba despre un buchet de flori, un aranjament îndrăzneț sau o combinație îmbietoare, fiecare dintre aceste creații, este menită să aducă un strop de bucurie și sărbătoare în viața celor dragi!

Și cine nu iubește limbajele tăcute ale aprecierii, acele gesturi subtile care își propun să picteze emoții și să inspire iubirea, ambalată în decorurile lunii martie… Alături de clasicele mărțișoare sau mesajele încărcate de vorbe dulci, cu un buchet de flori sau un arajament de la Extreme FlorEvents, transmiți o poveste, a cărei pecete îți poartă iubirea!

Florăria Extreme FlorEvents este situată în Tiglina I, bl. A1 , parter (lângă Dioda). Comenzi la tel: 0745.530.190 sau 0336.131.435. Pentru informații suplimentare accesați pagina de Facebook: ExtremFlorEvents.

P

Tratament aniticelulitic, de remodelare corporală cu Endospheres Evolution, la Be Slim Body Care

Ascundem constat imperfecțiunile, facem eforturi să ne acceptăm propriul corp și căutăm adesea să redefinim tot ceea ce înseamnă frumusețe. Chiar dacă frumusețea nu are un aspect standardizat, nevoia continuă de transformare și dorința de a surprinde cu propria imagine, nu pot fi neglijate.

Fie că este localizată pe coapse, pe fese sau pe brațe, provocarea împotriva celulitei continuă, indiferent că ești prieten cu sportul și cu mesele sănătoase și echilibrate? Grăsimea abdominală te împiedică să te simți în largul tău, atunci când îmbraci rochia preferată? Pentru atenuarea celulitei, tonifiere, drenaj limfatic și remodelare corporală non-invazivă, Be Slim Body Care vine în întâmpinare cu dispozitivul Endospheres Evolution. Tratamentul corporal are menirea de a-ți sculpta silueta, eliminând celulita și reducând depozitele de grăsime, indiferent de zona în care se regăsesc acestea. Noul design elegant și practic, permite efectuarea oricărei manevre, cu ușurință și pentru tratamentul facial.

Prin stimularea circulației sangvine și limfatice, tonusul muscular crește, iar textura pielii este vizibil îmbunătățită. Tehnologia avansată contribuie la eliminarea senzației de greutate, oferind o ușurare binevenită, pentru picioarele obosite. Metoda de microvibrație compresivă, cu acțiunea sa pulsatorie și ritmică este concepută special pentru nevoile tale, indiferent de vârstă, permisă și în sarcină sau alăptare. Așadar, după câteva ședințe de tratament cu Endospheres Evolution, abdomenul poate arăta mai suplu și mai ferm, coapsele pot fi modelate, iar fesierii sunt mai aproape de a căpăta un look definit.

Dispozitivul permite reglaje fine și eficiente, astfel încât tratamentul să fie efectuat fără durere sau disconfort, ci doar prin prisma senzației de plăcere. La Be Slim Body Care îmbrățișăm naturalețea, redefinim trăsăturile fiecărei femei și dăm tonul transformărilor, care se dovedesc a fi uimitoare!

P

Ten sănătos, radiant și vizibil îmbunătățit cu Dermapen 4, la Be Slim Body Care

Încrederea în sine este cel mai frumos machiaj, însă acest sentiment vine în urma unui ten radiant. Atunci când știm să îngrijim pielea cu iubire și să acționăm conform nevoilor, aceasta răspunde cu strălucire și sănătate. Deși se spune că fiecare rid și fiecare cicatrice, au propria poveste, noi putem continua, adăugând grijă și răsfăț.

Dermapen 4 este tratamentul estetic la care poți apela, pentru un ten sănătos, radiant, vizibil îmbunătățit și cu ajutorul căruia poți trata mai multe tipuri de probleme dermatologice. Dispozitivul de microneedling utilizează micro-ace fine și controlate electronic, simțite prin vibrații automate, care crează micro-leziuni în stratul superior al pielii, stimulând astfel procesul natural de vindecare și producție de colagen.

Prin înlocuirea țesutului lezat cu unul nou, sănătos și datorită capacității pielii de a se vindeca, cicatricile post acneice, petele hiperpigmentate sau apariția ridurilor, nu mai reprezintă o preocupare majoră, în privința aspectului tenului. Apreciat la nivel mondial, pentru rezultatele durabile, dovedite clinic, tratamentul cu Dermapen 4 este un raspuns natural de auto-regenerare a pielii.

Pentru că imperfecțiunile tenului apar inevitabil, simțim constant nevoia de îmbunătățire a propriului aspect. Milioanele de micro-canale, accesate prin prisma înțepăturilor, nu fac altceva decât să introducă nutrienți și substanțe active esențiale tenului, cum ar fi: vitamina C, aminoacizi sau acid hialuronic. Întrucât, prin ședințele de tratament este stimulată reînnoirea țesutului, problemele legate de porii dilatați, excesul de sebum, cicatricile postoperatorii sau petele de orice tip, se supun acțiunilor dispozitivului. Celule noi, ten sănătos și textură fină!

Din pasiunea pentru frumos și din dorința de a aduce zâmbete pe chipurile clienților, echipa dedicată de la Be Slim Body Care continuă să exploreze lumea beauty, prin tehnologie premium și soluții cu rezultate de durată. Redescoperă acea notă de grație, încredere și feminitate, punând valoare pe tenul tău, care merită din plin, răsfăț!

P

Și tu îți dorești ALTCEVA?

Tu ce preferi? Atmosfera caldă, plăcută, prietenoasă și plină de armonie? Meniul apetisant, înțesat cu bunătăți proaspete și sănătoase? Sau vibe-ul super fain și plin de energie? La ALTCEVA Brunch Club, te bucuri cu prisosință de toate!

ALTCEVA este o nouă locație în oraș ce se remarcă prin pasiunea pentru un stil de viață sănătos, principiu care se reflectă în tot ceea ce înseamnă experiența ta aici.

Stilul ALTCEVA – smart, sănătos și gustos!

ALTCEVA îți propune un nou stil de a mânca – smart, sănătos și gustos, fiind locul potrivit și preferat al celor care își doresc mai mult de la o gustare, un prânz sau un brunch delicios. ALTCEVA este pentru cei care apreciază grija și atenția pentru un stil de viață armonios, plăcut și echilibrat și care regăsesc aici, cu bucurie, obiceiul de a-și oferi un mic dejun hrănitor sau o gustare savuroasă mizând, astfel, pe o zi reușită și împlinită.

Sau, dacă abia acum descoperi beneficiile și farmecul rutinei de a începe ziua cu o cafea delicioasă și o gustare în oraș sau al unui brunch perfect pentru a-ți reîncărca bateriile cu energie pe parcursul zilei, ALTEVA este pentru tine!

O variantă sănătoasă de fast-food

Pentru că ALTCEVA Brunch Club îți oferă un nou concept de mâncare rapidă dar sănătoasă, pe bază de ingrediente proaspete și atent selecționate. Cu siguranță vei fi surprins și încântat de meniul ALTCEVA, un adevărat curcubeu de savoare, atractiv, variat și încărcat de culoarea și savoarea ingredientelor și combinațiilor naturale.

De la shake-uri proteice pline cu energie, la boluri apetisante cu budinci de chia, bagel-uri ispititoare, salate și toast-uri cu combinații nutritive și surpinzătoare, la fresh-uri naturale pline cu vitamine, ceaiuri aromate sau irezistibila cafea de specialitate, toate bunătățile ALTCEVA te îmbie cu savoare și satisfac chiar și cea mai exigentă sau aprigă poftă.

Iar avocado, vedeta meniului, este amprenta gustului, bogat și sănătos pe care o vei regăsi într-o multitudine de gustări super apreciate și populare de la ALTCEVA Brunch Club.

Calitatea și atenția acordată fiecărui detaliu ce compune experiența ta ALTCEVA sunt etalonul ce definește rețetele proprii și întreg conceptul locației și care, cu certitudine, te convinge să vrei să fii și să revii aici.

Pentru că la ALTCEVA, timpul se măsoară în bucuria momentelor plăcute petrecute împreună, în compania gustului bun și a bunului gust.

Intră și tu în această aventură culinară surprinzătoare și bucură-te de propria ta experiență ALTCEVA!

P

Adio imperfecțiuni, cicatrici și riduri cu Laser Me la Be Slim Body Care

Frumusețea nu este decât promisiunea fericirii. A arăta bine nu înseamna doar a salva aparențele printr-un machiaj studiat sau o coafură impecabilă. Acea frumusețe, care uimește, este rezultatul unui întreg complex de îngrijire, iar tenul este prioritar acestei rutine. La Be Slim Body Care, un nou dispozitiv s-a impus cu grație în arsenalul de îngrijire a pielii, aducând cu sine promisiunea unui ten mai sănătos si radiant: Laser Me de la Neauvia.

Echipamentul a fost dezvoltat de către specialiștii de la Neauvia, după ani de cercetări riguroase, pentru a obține rezultate, în ceea ce privește textura pielii, liniile fine, petele pigmentare, porii dilatați ori cicatricile post-acneice. Tratamentul cu laser fracționat non-ablativ tratează imperfecțiunile, fără dureri și timp de recuperare. Așadar, frumusețea își ține promisiunea…

Printre multiplele beneficii ale Laser Me, remarcăm capacitatea sa de a aborda cu succes cicatricile și urmele inestetice ale acneei. Tehnologia avansată a acestui aparat permite pătrunderea în straturile profunde ale pielii, stimulând producția de colagen și elastină. Vorbim nu doar de estomparea cicatricilor, ci și de uniformizarea texturii pielii, obținând un aspect radiant și fără cusur. Petelor de vârstă, petelor solare și discromiilor le este rezervat tratamentul delicat și eficient oferit de Laser Me. Lumina sa, eficient direcționată, acționează asupra melaninei în exces, fără a leza stratul superior. Rezultatul? O piele uniformă, fără imperfecțiuni pigmentare, naturalețe și strălucire!

Un ten catifelat fără cusur ? Încearcă Laser Me! Acesta are capacitatea de a revitaliza și întineri pielea, în urma unor tratamentele regulate. Dacă îți dorești un aspect revigorat, care sfidează trecerea timpului, atunci e musai să apelezi la procedurile de care are nevoie tenul tău. Echipat cu laser diodă, tehnologia nu doar maschează semnele îmbătrânirii, ci le abordează direct, oferind rezultate vizibile și de lungă durată. Tratamentele personalizate, în urma unei consultații oferită de specialiștii de la Be Slim Body Care, poate reduce aspectul liniilor fine și al ridurilor nedorite.

Fie că e vară sau iarnă, vrei un ten radiant și fără imperfecțiuni? Aspectul sănătos al tenul tău este prioritatea noastră. Ședințele complexe de tratament refac textura pielii și oferă strălucire naturală. Misiunea e să te facem să te bucuri de propria imagine, chiar și atunci când machiajul lipsește din rutina ta! Ne găsești pe Strada Brăilei nr. 159F, etaj 2, la numărul de telefon 0746 527 032, pe Facebook Be Slim Bodycare sau pe beslimbodycare.ro.

P